انجمن علمی-پژوهشی نجوم گالیله

بلندپرواز باش، آسمان متعلق به هیچکس نیست

تصویر روز ناسا: بارش شهابی برساوشی

بارش شهابی برساوشی پس از نیمه‌شب شنبه به اوج خود می‌رسد.

این هفته زمان مناسبی برای رصد بارش شهابی برساوشی است. ذرات دنباله‌دار در طول شب‌های اوج بارش شهابی سالانه برساوشی روی سیاره زمین خواهند بارید.

در تصویر امروز ناسا چه می‌بینیم؟

این تصویر ترکیبی، هنگام بارش شهابی برساوشی در سال 2018 از Poloniny Dark Sky Park در اسلواکی گرفته شده است. در پیش‌زمینه تصویر، گنبد رصدخانه کلونیکا (Kolonica Observatory) دیده می‌شود.

با اینکه ذرات دنباله‌دار به موازات یکدیگر حرکت می‌کنند، اما این‌طور به‌نظر می‌رسد که شهاب‌ها از یک نقطه در آسمان در صورت فلکی برساوش سرچشمه می‌گیرند. این منبع ظاهری شهاب‌ها به‌دلیل پرسپکتیو است؛ زیرا خطوط موازی مانند ریل قطار در فاصله‌ای دور همگرا می‌شوند.

پیش‌بینی می‌شود که بارش شهابی برساوشی پس از نیمه‌شب شنبه به اوج خود برسد. هلال ماه اواخر آن شب طلوع می‌کند، بنابراین اگر آسمان بدون ابر باشد، قطعاً تاریک‌تر از حد معمول خواهد بود و احتمالاً امسال می‌توان تعداد زیادی از شهاب‌های کم‌نور را رصد کرد.

منبع:دیجیاتو

ارسال نظر آزاد است اما می‌توانید برای استفاده از امکانات و کسب تجربه وارد شوید.
پاسخ به
لطفا دوباره تلاش کنید.
نظر ثبت شد.
درباره

این وبلاگ انجمن علمی-پژوهشی نجوم گالیله از دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی ایلام است.ما در راستای آشنایی و علاقه‌مندی دانش آموزان و عموم به علم نجوم،فعالیت‌هایی همچون انتشار اخبار روز و اطلاعات نجومی،برگزاری شب رصدی،معرفی فیلم و دانشمندان معروف نجوم و... را انجام می‌دهیم.